Kezdőlap » Autós termékek » Kihűlésgátló Vészhelyzeti Thermo Takaró


        

Kihűlésgátló Vészhelyzeti Thermo Takaró

Készleten

 

Cikkszám: THERMTAK01
Forgalmazó: Trender
Ár (nettó) : 780 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

 

 

Thermo-kihűlésgátló takaró

 

 

Jobb félni mint megijedni. Tartja a mondás.

 

 

Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, amikor egy esetleges autóbalesetben, síbalesetben, vagy egyéb extrém helyzetben az azonnali segítség érkezése lehetetlen, vagy esetleg hosszú időt vesz igénybe, amig tudomást vesznek róla, hogy bajba kerültünk.

 

Esetleg egy fagyos őszi/tavaszi napon vízbe esünk, és nincs lehetőség ruhát cserélni, valamint a segítség szintén órányi, vagy beláthatatlan távolságokra van.

 

Ilyenkor óriási segítség lehet, és akár életet is menthet ha egy kihűlésgátló thermo takaró kéznél van.

 

Gondoljunk csak bele, ha mondjuk autónkkal egy téli estén lesodródunk az útról egy kevésbé járt útvonalon, és éppen egy az út mellett levő tóban, vagy folyóban landolunk, ahonnan még ugyan ki tudunk mászni, de csurom vizesen, elázott telefonnal, váltóruha nélkül várjuk a megváltó, életmentő segítséget. Nos egy ilyen esetben valóban életet is menthet a thermo takaró, mivel amint magunkra tekerjük, az vissztükrözi a test melegét, így elősegítve, hogy ne hűljön ki testünk a segítség érkezéséig.

 

Ez egy tipikusan olyan kiegészítő, amire többnyire senki nem gondol, viszont amikor valóban szükség lenne rá, akkor fogjuk a fejünket, ha nincs kéznél.

 

Méretének köszönhetően szinte bárhova magunkkal vihetjük, összehajtva minimális helyet foglal.

 

 

Mérete szétnyitva: 140x210cm

 

 

 

 

 

Mjg3Y