Kezdőlap » Ajándék ötletek » Valósidejű GPS Nyomkövető Mobil App+Online platform SOS Funkció Lehallgató


        

Valósidejű GPS Nyomkövető Mobil App+Online platform SOS Funkció Lehallgató

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Akciós

Nincs készleten

 

Cikkszám: GPS01
Szokásos ár: 39 990 Ft
Ár (nettó): 23 614 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
29 990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

 

GPS Nyomkövető Készülék

 

 

Ingyenes házhozszállítással!

 

 

 

Egy igazán hasznos karácsonyi ajándék!

 

 

 

- Szeretnéd biztonságban tudni szeretteid, családtagjaid, munkatársad, háziállatod, vagyontárgyaid, autód, motorod, vagy kerékpárod?

- Esetleg idősebb családtagodnak vagy gyermekednek szeretnél egy extra biztonságot nyújtó SOS gombbal szerelt készüléket, amely probléma esetén egy gombnyomásra azonnal riasztást küld neked?

- Folyton elkóborol a kutyusod és jó lenne egy kis segítség a megtalálásához?

- Csomagot küldesz vagy vársz, és szeretnéd lépésről-lépésre követni a csomag útját?

- Netán utazol, és elveszhet a bőröndöd, csomagod, táskád?

- Netán csak tudomást szeretnél kapni róla, ha távollétedben illetéktelenek túrkálnak az irodai, munkahelyi fiókodban vagy szekrényedban, esetleg a tudtod nélkül használja valaki az autódat?

- Vagy csak egyszerűen kicsit szétszórt vagy, és gyakran elhagyod a cuccaid, kulcscsomód, laptop-od és egyéb értéktárgyaid?


Akkor ezt a fantasztikus eszközt Neked találták ki!

 
 

 

Nézzük milyem funkciókkal rendelkezik a

GPS nyomkövető:

 

 

- Valósidejű műholdas nyomkövetés

Telefonkészülékünk vagy számítógépünk segítségével, valós időben, térképen követhetjük nyomon a megfigyelt jármű, eszköz, értéktárgy vagy személy mozgását.

 


- GPS/GPRS/LBS helymeghatározás

A telefonra letölthető alkalmazás segítségével bármikor pontos információt kaphatunk a nyomkövető pozícióját illetően, melyt a rendszer térképen jelöl meg 5-10 méteres pontossággal.

 


- Útvonal visszajátszás 6 hónapra visszamenőleg

Telefonunkon vagy az online felületen lekérdezhetjük az elmúlt időszakra vonatkozó mozgást.
Az útvonal visszanéző funkcióval akár 6 hónapra visszamenőleg megnézhetjük az eszköz mozgását, melyet térképen színes vonallal jelöl a rendszer. Itt a KRESZ szerinti érvényben lévő sebességhatárok esetleges túllépését külön jelöli a program, valamint a megállások helyét, pontos idejét, dátumát és időtartamát is elmenti, így ezek az adatok is bármikor visszakereshetők.

 


- Mozgás, elmozdulás riasztás

Egy nagyon hasznos funkció, hiszen bármikor riasztást kaphatunk, ha a nyomkövető eszköz bármilyen mozgatásnak van kitéve. Például ha járműben helyeztük el, akkor már az indítás okozta rezgésre küldi a jelzést. Vagy ha egy fiókba, szekrénybe helyezzük, akkor ezek nyitására máris kapjuk a jelzést telefonunkra.

 


- GEO Fence/Láthatatlan kerítés funkció
Körzet elhagyás vagy körzetbe
lépés riasztás

Térképen kijelölhetünk egy adott átmérőjű területet egy adott pont körül. Amikor a nyomkövetőnk belép vagy kilép a körzet-ből/be, máris kapjuk a riasztást telefonunkra. Ez lehet néhány száz méter átmérűjű kör vagy akár több kilométeres terület.
Rendkívül hasznos lehet például, amikor a nyomkövető a kutyusunk nyakörvére van csatolva, és kedvencünk éppen elbarangolni készül. Ilyenkor már a láthatatlan kerítés átlépésekor kapjuk a riasztást telefonunkra.

 


- Környezet hang alapú monitorozása

Ez egy lehallgató funkció. Aktiválása esetén telefonunkon távolról hallgathatjuk azokat a beszélgetéseket, hangokat, melyek a nyomkövető közelében zajlanak. Ez a funkció óriási segítség lehet, amikor az esetlegesen ellopott értéktárgyunk körül zajló beszélgetéseket hallhatjuk úgy, hogy maga a nyomkövető semmilyen hangjelzést nem generál, így teljesen észrevétlen marad.

 

- Sebesség túllépés riasztás

Ezzel a funkcióval értesítést kaphatunk telefonunkra, ha a készüléken beállított érték fölé megy a jármű sebessége, amelybe előzetesen elhelyeztük a nyomkövető egységet.

 

 

- SOS gomb

A nyomkövetőn helyet kapott egy vészgomb, amit ha megnyomunk, a készülék azonnal riasztást küld az előzőleg hozzárendelt telefonra.

 

 

- Alvó mód

Ezzel a funkcióval az akkumulátor töltésenkénti élettartamát javíthatjuk. Alvó módban a GPS funkció inaktív, viszont a készülék készenléti állapotban van, így bármikor a telefonunkról küldött parancsra munkába állíthatjuk.

 

 

 

Milyen területeken alkalmazható a GPS nyomkövető?

 

 

- Gépjármű nyomkövetés és helymeghatározás

Ennél a felhasználási területnél több funkcióját is használhatjuk a készüléknek. A jármű mozgását okostelefonon, vagy az ingyenesen használható online platform segítségével követhetjük nyomon valós időben. Ezen kívül bármikor megkaphatjuk a megfigyelt jármű aktuális pozícióját, melyet a rendszer térképen jelöl, valamit küldi a pontos GPS koordináták is.
Szintén hasznos funkció az útvonal visszajátszás, körzet elhagyás/belépés riasztás, elindulás értesítés, valamint a sebesség túllépés riasztás funkció.

 

- Házikedvenc, kutya, cica, ló, haszonállat

Szintén nagy segítségünkre lehet a már említett körzet elhagyás riasztás, amikor beállíthatjuk, hogy értesítést kapjunk amikor az állat egy adott területen kívülre kóborol.
Továbbá, ha esetleg mégis elkóborolt, mert például a fenti funkció inaktív állapotban volt, pár másodperc alatt meghatározhatjuk az aktuális helyzetét, valamint telefonunkon folyamatosan, valós időben követhetjük nyomon az állat mozgását, miközben saját pozíciónkat ezzel egyidőben látjuk a kijelzőn. Így szinte gyerekjáték az elkóborolt kedvenc felkutatása.

 

- Személyi nyomkövetés, gyermekfelügyelet, idősgondozás

Itt talán a legfontosabb funkció a nyomkövetőbe épített SOS gomb. Ha a nyomkövetőt magánál tartó személy megnyomja az SOS gombot, mi azonnal riasztást kapunk a telefonunkra. Sőt a hang monitorozás funkcióval azonnal hallhatjuk is ami a környezetében zajlik. Probléma esetén a helymeghatározó funkció segítségével azonnal tudjuk merre induljunk, illetve a valós idejű nyomkövetés funkcióval folyamatosan láthatjuk a bajba jutott személy esetleges mozgását.

 

- Bőrönd, laptop, táska, küldemény vagy egyéb értéktárgy

Ennél a felhasználási területnél pedig szintén több funkció hasznos lehet. Gondoljunk csak lopásra, vagy elvesztésre. Milyen egyszerűen lekövethetjük egy reptérről eltulajdonított bőröndünk, vagy egy parkban elhagyott, majd valaki által megtalált laptop mozgását a valósidejű nyomkövetés, vagy a helymeghatározó funkció használatával.

 

 

A nyomkövető használata:

 

A készülék üzemeltetéséhez mindössze egy minimális összeggel feltöltött vagy akár előfizetéses SIM kártyára lesz szükségünk. Ez lehet bármilyen szolgáltató által forgalmazott SIM kártya.
Részletes tájékoztatást az üzembehelyezéshez a mellékelt, magyar nyelvű használati útmutatóban talál. A készülék a SIM kártyát mindössze a telefonról küldött parancsok visszaigazolásához szükséges üzenetek elküldésére használja, ez normál használat mellett havonta néhány száz forintot jelent, az első beállításokat követően, a későbbi használatok során ez az összeg tovább csökken és a különböző funkciók használatától függően akár dímentes is lehet.

A legtöbb funkció az ingyenesen telepíthető és használható alkalmazásból vezérelhető, illetve az aktív, valósidejű GPS nyomkövető funkció semmilyen formában nem csökkenti a SIM kártya egyenlegét.

A nyomkövető használatához szükséges SIM kártyának NEM kell rendelkeznie mobilinternetes adatforgalommal.
A készülék semmilyen formában nem használ mobilinternetet.


A készülék beépített, 1000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, töltése a mellékelt micro USB/USB töltő kábel segítségével lehetséges, mely csatlakoztatható számítógép, laptop, vagy autósrádió USB portjához, illetve autós töltőhöz, vagy hálózati adapterhez.
Az adapter nem tartozék.

 

 

Tecnikai adatok:

Frekvencia: 850/900/1800/1900Mhz
Hálózat: GSM/GPRS/GPS/A-GPS
Akkumulátor: 3,7V 1000mAh beépített
GPS érzékenység: -159 dBm
Súly: 50g
Méretek: 50x50x20mm
Készenléti idő alvó módban: 3-5 nap
Üzemidő aktív GPS használattal: 12-24 óra
GPS pontosság 5-10m

 

A csomag tartalma:

1db GPS nyomkövető készülék
1db micro USB/USB töltő kábel
1db jótállási jegy(1 év garancia)
1db hivatalos számla a vásárlásról
1db magyar nyelvű részletes üzembehelyezési és használati útmutató

 

 

 

A nyomkövető legális alkalmazása:

 

A GPS nyomkövető eszköz használatával kapcsolatban felhívnánk a figyelmet az erre vonatkozó törvényi előírásokra, illetve ezek betartására, hiszen senkit nem figyelhetünk meg, vagy hallgathatunk le az adott személy tudta nélkül! Kérjük, hogy törvénytelen célokra történő felhasználási szándék esetén ne vásárolják meg a terméket. Amennyiben fennáll a gyanú, hogy a készüléket törvénybe ütköző módon kívánja a vásárló felhasználni, a vásárlást megtagadhatjuk és a megrendelést törölhetjük rendszerünkből!

 

NTVlN