Kezdőlap » Szabadidő & sport & kirándulás » Félkarú Rabló Nyerőgép Otthonra


    

Félkarú Rabló Nyerőgép Otthonra

Új

Készleten

 

Cikkszám: 00000SLOT01
Ár (nettó) : 6 213 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
7 890 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

 

 

Nyerőgép otthonra???

 

IGEN!


 

Egy igazán stílusos szerkezet otthoni használatra.Funkcióját tekintve szinte megegyezik egy valódi nyerőgéppel. Az érmenyíláson keresztül tudjuk bedobni a pénzt, ahogy az az igazi gépek esetében is megszokott. Az oldalán levő kart meghúzva indul a játék. Ekkor a három tárcsa egyszerre elindul, majd egy kis idő múlva egyesével állnak meg. A vízszintes középső sor nyer. Ha ebben a sávban a "BAR" vagy a "7" jeleken, vagy ezek kombinációján áll meg a tárcsa, a gép kiadja az érméket, amit addig bedobtunk. A jackpot megnyerése esetén a készülék tetején levő lámpa világít és a nyerőgép hangal jelzi a nyereményt, majd alul, a pénzkiadó nyíláson kidobja az addig bedobott érméket.

 

A készülék tetején, bal oldalt hátul egy másik érmenyílás is található, mely egy elkülönített tárolóba vezet. Ez a tároló nem része a játéknak, viszont egy külön perselyként funkcionál. Az összegyűjtött érméket a nyerőgép hátulján található fedél eltávolítását követően tudjuk kivenni.

 

A fény és hanghatás működtetéséhez 2db LR14C típusú elem szükséges, azonban minden egyéb funkció áramellátás nélkül működik, így a játékhoz, a tárcsák pörgetéséhez, a nyeremény kiadásához semmi egyéb nem szükséges csak a nyerőgép, érme és egy játékos aki a kart meghúzza.

 

 

Hozzávetőleges méretek:

 

Teljes magasság: 20cm
Teljes szélesség: 14cm
Mélység: 10cm

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


NWE2OW